Elektrische mountainbikes

Een elektrische mountainbike zoals de Velo de Ville TEB is gemakkelijker in gebruik, maar komt het met extra onderdelen zoals de motor en accu ook neer op meer onderhoud? Dat is de vraag die vaak gesteld wordt. In het geval van de TED kan dan altijd gemakkelijk worden weerlegd dat er meer werk is aan een elektrische mountainbike. Dit model is immers onderhoudsarm. Dat is niet de enige reden waarom de mountainbike zo populair is. Er zijn ook nog allerlei andere redenen aan te voeren waarom je voor dit model zou moeten kiezen. Het is leuk om hier eens naar te kijken.

Lekker hip

Los van de voordelen op het gebied van onderhoud, biedt de Velo de Ville TEB ook gewoon een aantal zaken waarop je elke mountainbike beoordeelt. Zo is het model lekker hip en modern te noemen. Daardoor stap je er sneller op, want je wordt er graag op gezien wanneer je door de stad rijdt. De kleuren die gekozen zijn, helpen hier in grote mate bij. Het wit en het blauw zorgen ervoor dat de mountainbike goed opvalt, maar er wel gewoon serieus en sportief uitziet. Dat is natuurlijk precies wat je wilt wanneer je op zoek bent naar een passend rijwiel.

Niets aan doen

Dankzij de Chainglider is de Velo de Ville TEB ook extra beschermd. Je zal na enige tijd goed merken dat de ketting veel beter in goede staat blijft. Dit is belangrijk omdat je zo veel langer plezier van de elektrische mountainbike kunt blijven houden. Omgedraaid biedt de chainglider ook voordeel. Het is ook zo dat daardoor je kleding, vooral je broek natuurlijk, veel beter beschermd blijft en niet snel vuil zal worden wanneer je op de mountainbike rijdt. Dit maakt het ook alleen maar aantrekkelijker om op de mountainbike te rijden. Daarnaast is de bekabeling weggewerkt, dus kan ook hier niets mee gebeuren.

Aansturen vanaf het display

De Velo de Ville TEB is aan te sturen vanaf het display. Dat J-LCD display maakt het gemakkelijk om de middenmotor te laten doen wat jij wilt. Op die manier kan je rijden zo hard of zo rustig als jij dat zelf wilt. Ook kan je op deze manier een goed oog houden op de zuinigheid waarmee je rijdt. Zo vergroot je de actieradius van de volle accu. Wanneer je rustig rijdt, maar met ondersteuning, krijg je voldoende hulp en kun je dus wel gewoon van de mooie omgeving genieten wanneer je aan het rijden bent. Alleen maar voordeel wanneer je op een elektrische mountainbike als deze rijdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *