Kooistra Metaaldetectoren heeft een ruim assortiment

Door de ruime keuze bij Kooistra Metaaldetectoren is er voor iedereen die geïnteresseerd is in metaaldetectoren wel iets te vinden. Er worden zowel producten verkocht aan mensen die in hun vrije tijd met een metaaldetector op zoek gaan als aan bedrijven die voor metaaldetectoren voor verschillende doeleinden inzetten.

Metaaldetectors voor starters

De metaaldetectoren voor starters zijn simpel te bedienen en zijn voordelig geprijsd. Desondanks zijn het erg bruikbare metaaldetectoren voor verscheidene doeleinden. Kooistra Metaaldetectors heeft een ruim aanbod als het gaat om dergelijke apparaten. Veelal hebben ze zelfs de functie om het detecteren van spijkers en bierdoppen uit te zetten. Hierdoor kun jij je als gebruiker focussen op het echte werk. Door het lichte gewicht en verstelbare steellengtes zijn deze metaaldetectoren ook erg geschikt voor kinderen. Het bereik, hoe diep de detector in de grond objecten kan detecteren, is bij deze uitvoeringen vaak wel iets minder groot dan bij de zwaardere uitvoeringen.

De professionele metaaldetectoren van Kooistra

Professionele metaaldetectoren zijn erg geavanceerd en hebben verscheidene opties die niet aanwezig zijn bij andere uitvoeringen. Professionele metaaldetectoren kunnen dieper in de grond zoeken en hebben vaak meerdere opties om instellingen aan te passen naar aanleiding van de ondergrond en de objecten die de gebruiker graag wilt vinden. Met deze apparaten is het mogelijk om zelfs in rotsachtige grond metaal te detecteren. Veelal zijn ze waterdicht waardoor het ook mogelijk is om in ondiepe wateren op zoek te gaan naar metaal. Uiteraard zitten er uitgebreide functies op voor het specificeren van het metaal waarnaar gezocht wordt. Hierdoor kun je precies vinden waar je naar op zoek bent en worden spijkers en bierdoppen genegeerd.

Detectiepoorten voor beveiliging

Uiteraard kun je bij Kooistra Metaaldetectoren ook terecht voor metaaldetectoren die zorgen voor veiligheid bij bedrijven en tijdens festivals en concerten. Er zijn verschillende soorten detectiepoorten te vinden op de website en het is bovendien mogelijk om detectiepoorten te huren.

Bagagescanners op basis van röntgentechniek

Naast metaaldetectoren biedt Kooistra Metaaldetectoren ook röntgenscanners aan. Deze worden gebruikt op locaties waar het een hoog veiligheidsniveau een vereiste is. Hierbij kun je denken aan vliegvelden of
inrichtingen zoals gevangenissen. Metaaldetectoren kunnen zoals de naam al zegt alleen metaal detecteren. Röntgenscanners kunnen veel meer dan dat. Hiermee is het mogelijk om ook andere gevaarlijke voorwerpen zoals explosieve vloeistoffen en drugs op te sporen. Via Kooistra Metaaldetectoren is het mogelijk om een röntgenscanner te kopen of te huren. Daarnaast is het mogelijk om een röntgen specialist in te huren die beveiligingspersoneel kan inlichten over de werking van de apparaten en bovendien technische storingen in het systeem kan verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *