De sportarmband: een uitkomst

Je smartphone vasthouden in een hand terwijl deze langzaam bezweet wordt, resulteert al snel in ergernissen. Ook het heen en weer zwaaien van je smartphone in je jas- of broekzak wordt erg vervelend na een tijd. De beste uitkomst is een sportarmband. Dit is een band waar een soort hoesje aan vast zit waar jij je smartphone in kwijt kan.

De gemakken

Wanneer je geen sporthorloge hebt of gebruikt, is een app op je smartphone natuurlijk handig. Door het doorzichtige hoesje van plastic kun je de smartphone met gemak bedienen. De achterkant is van stof en wat stugger materiaal, zodat hij niet makkelijk over je arm schuift. De sportarmbanden zijn op maat gemaakt voor bijna elk smartphone toestel, het maakt niet uit of je een iPhone, Samsung of een Motorola hebt. Aan de bovenkant zit een opening voor een koptelefoonaansluiting en voor de rest is het hoesje gesloten. Vaak is de armband spatwaterdicht, wat betekent dat regen het hoesje niet doordringt. Je kunt er echter niet mee zwemmen, want spatwaterdicht betekent helaas niet dat het hoesje waterdicht is. Ook kun je ze gewoon wassen, zodat ze weer zand-, zweet- en regenvrij zijn voor het volgende gebruik.

Extra’s van sportarmband

Een sportarmband én een reflectiebandje is niet nodig, er bestaan namelijk ook armbanden met LED verlichting. Twee vliegen in één klap! Door de doorzichtige voorkant kun je gemakkelijk een telefoontje plegen wanneer je geblesseerd bent geraakt of je onveilig voelt. Ook is een sportapp gebruiken veel gemakkelijker.

Doelgroep sportarmbanden

Uiteraard is de sportarmband bedoeld voor bij het sporten. Hij is vooral erg populair onder hardlopers, maar ook onder wielrenners en mountainbikers wordt hij veelvuldig gebruikt. Je kunt de armband overigens ook gebruiken als je geen tas mee wilt nemen of in een stad loopt en je waardevolle spullen wilt verbergen. Armband om, kleding eroverheen en daar ga je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *