post

Stella fietstassen

Goede kwaliteit fietstassen vind je natuurlijk bij Stella. Of je nu stijlvolle of praktische Stella fietstassen wilt, tegenwoordig is alles beschikbaar. Voor ieder z’n behoeften genoeg keuze. Stella heeft meerdere soorten fietstassen die handig zijn voor het vervoeren van zowel grote als kleine voorwerpen.

Welke heb ik nodig?

Nog voordat je de fietstassen gaat aanschaffen is het belangrijk om te weten waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten die z’n eigen mogelijkheden hebben. Als je een sportfietser bent is het veel beter om te letten op grootte en gewicht. Je wilt natuurlijk geen last hebben van je fietstas, een stuurtas zou dan de beste keuze kunnen zijn. Of als je jouw fiets gebruikt om bij veel sociale activiteiten aanwezig te zijn let je waarschijnlijk meer op de stijl en kleur van de tas. 

Soorten fietstassen

De dubbele fietstassen van Stella zijn de meeste gebruikte en handig voor als je veel bagage wilt gaan vervoeren. Deze tassen kunnen zowel beschikken over één vak als meerdere, en zelfs bovenop kan een rits zitten waar je nog meer spullen in kan doen. Losmaken kan eenvoudig, hangt er natuurlijk vanaf welk model het meest overeenkomt met jouw behoeften.
De afneembare tas is bijvoorbeeld weer erg handig als je vaak van fiets wisselt, of minder gewicht op je fiets wilt dragen. De afneembare fietstassen van Stella zijn makkelijk op de bagagedrager te bevestigen en af te koppelen. Wat nog een bijkomend voordeel is van de meeste afneembare tassen is dat je de tas ook kan veranderen in een heuptas. Met verschillende vakjes en ritsen is dit ook ideaal.

Voor het vervoeren van uitsluitend kleinere spullen zijn de stuurfietstassen geschikt. Deze Stuurtas past perfect om je stuur en is voorzien van een kliksysteem zodat die goed blijft zitten en je hem er ook zo weer af kunt halen. Met de stuurtas is alles binnen handbereik beschikbaar, je favoriete snackje, een flesje water of je telefoon pakken tussendoor is ideaal als je midden in een fietstocht zit. 

Fietsmanden/kratten

Naast fietstassen heeft Stella ook veel fietsmanden in het assortiment. Deze manden kun je als functioneel doeleinde gebruiken of als stijlvol onderdeel op je fiets. Met modieuze ontwerpen en een technisch design zijn de fietsmanden een prima toevoeging op je fiets. Met een 26 liter inhoud op de meeste fietsmanden/kratten kun je prima een grote boodschappentas vervoeren. Ze kunnen zowel voor als achter op de fiets worden gekoppeld. Ook zijn er afneembare stalen of rieten manden op de markt.

Er is genoeg keuze, jouw favoriete fietstas wacht al op je. Het is alleen aan jou om de juiste keuze te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *